24 Ekim 2012 Çarşamba

Bayram kartları

Çok sevgili bir dostum şöyle demişti: (Hahaha hep lafa böyle girmek istemişimdir) Biz posta kartı gönderip, alarak hiç tanımadığımız insanlarla birbirimizi mutlu ediyoruz, farklı ülkelerden uzak ve kısacık arkadaşlıklar kuruyoruz. Bazıları da hiç tanımadıkları insanlarla savaşıyor, savaşmak zorunda kalıyor... Daha üstüne br şey demiyeyim, isteyen 2. dakika üzerine düşünebilir :)


Hatasonu ev işleri birikmiş haldeydi, Cumartesi günümün yarısını işlenerek geçirdikten sonra dışarı çıkmam gerekti ve yorgun halimle baktığım posta kutusu o an bana resmen pozitif enerji yükledi. Bir nevi Reyhan Karaca'nın uzaylıları gördüğünde hislenmesi gibi...
Beni bu işlere bulaştıran arkadaşım Sinem; kartsever blogdaşım Nurşen Ablam ve Polonya'dan 17 yaşında bir genç kız'ın gönderdiği kartpostllar işte bunlar:

Sinem'den bayram tebrik kartı, bu yolların-evlerin aramızada özel bir anlamı var :)

Leylak Dalı'ndan, hemi de zarfı 'Antalya Film Festivali'  ilk gün damgalı

Polonya'dan geldi, ne iyi etti! Arkasında 2 tane süper sticker var.
Herkeslere iyi bayramlar

4 yorum:

Sinem Ergun dedi ki...

hehehe, kart vaktinde ulaşmış, efferüm postacıya:) diğer kartlar da şahaneymiş, bize de geçen gün Endonezyadan bir kart geldi diyorki Doruk'a hitaben, Atik teyzeden merhaba, artık bilki burada bir teyzen var:) postcrossing ruhu bu işte:) çok Mevlana tarzı bişey... Seni seviyorum Sedacım...

Leylak Dalı dedi ki...

Ay neyse ulaşmış, diğerleri de gitse hayırlısıyla :))
İyi bayramlar tatlı kız...

Günün Notları dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Günün Notları dedi ki...

Nurşen Abladan süper ötesi bir kart da bana ulaştı. Umarım benimkiler de bayramdan hemen sonra ulaşır sizlere. İyi bayramlar :)